Nieuwe editie: Welzijn op het Werk

  • 27/03/2017

Het Veiligheidsinstituut lanceert een nieuwe editie van ‘Welzijn op het werk’. Het boek is zowel inhoudelijk als layoutmatig herwerkt en dit in samenwerking met CoBePrev. Als Prebes lid betekent dit dat jij kan bestellen met korting!

Preventieadviseur van de toekomst

Centraal bij de herwerking staat de multidisciplinaire preventieadviseur van de toekomst, die op het vlak van elke welzijnsdiscipline mee kan werken met de specialist. Als je met preventie bezig bent, blijft het handboek hét standaard naslagwerk over preventiebeleid, met een schat aan informatie en praktische tips voor preventiemaatregelen. 

Korting

Als je lid bent van Prebes, of een andere vereniging die behoort tot CoBePrev, kan je het boek bestellen aan het voordeeltarief van € 170 (+ € 8 verzendingskosten) i.p.v. € 189 (+ € 8 verzendingskosten)*.

*Het voordeeltarief is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Een inhoudsopgave en samenvatting van de nieuwigheden in uitgave 2017 vind je in dit overzicht. Het boek wordt verwacht in de loop van mei 2017, maar je kan het nu al bestellen. 

Boek afhalen op de Prenne

Kom jij naar de 43ste Prenne op 21 september in Edegem? Betaal dan geen verzendingskosten en haal jouw handboek af aan het Prebes onthaal. 

Bestel als Prebes lid met korting »