Collega kom eens kijken

Schrijf je in
Tijdstip Programma Spreker(s)
15.00u Onthaal
15.15u Kennismakende rondgang & netwerking
17.00u Einde

In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen, om daarna hun weg verder te zetten naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken er poststukken, die hun collega’s vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra vervoeren. Dat de technologie niet stilstaat, voel je volop in een sorteercentrum van bpost. Hoogtechnologische machines voeren er vandaag al heel wat taken uit. En dankzij de mix van verschillende leeftijden en nationaliteiten heerst er een boeiende bedrijvigheid. Automatisatie, intern verkeer, machineveiligheid, psychosociale belasting, ergonomie, brandpreventie ... dit zijn maar enkele items die je in de praktijk kan zien. Je ziet ook hoe de preventiedienst dit samen met alle actoren binnen een onderneming in volle uitbreiding en in een veranderende context in veilige banen leidt.

Belangrijke info

  • Vergeet je identiteitskaart niet, deze heb je nodig om je aan te melden
  • Veiligheidsschoenen van het type S1P of S3 zijn verplicht
  • Een blauw fluovest & bezoekersbadge ontvang je ter plaatse
  • Bij de downloads (rechts) vind je nog enkele veiligheidsregels, voorafgaand aan het bezoek is er nog een groepsbriefing

Bereikbaarheid

Je neemt afrit 6 Militair Hospitaal en volgt de Tyraslaan, dan rij je naar beneden tot aan het rondpunt. Op het rondpunt sla je links af richting de Budabrug. Aan het eerste verkeerslicht ga je links (Vilvoordsesteenweg N260) en na 300m bereik je de inrit van NBX (zwarte poort). Hier ga je naar rechts (opgelet voor snelle fietsers) en rijdt via de spiraal naar de dakparking. Op het dak kan je via de deur het gebouw binnen gaan, achteraan de inkomhal neem je de bezoekerslift naar de gelijkvloers en meld je je aan bij het onthaal.

Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

We zijn met 0 deelnemers!

Er zijn momenteel 13 deelnemers, waarvan 13 worden getoond.
Er zijn 7 plaatsen beschikbaar.

Naam Bedrijf Stad/gemeente

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … moeten een aantal bijscholingen volgen per jaar. Wij bieden je verschillende bijscholingsmogelijkheden aan: de Prenne's, opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

NBX Sorteercentrum Bpost Brussel

Vilvoordsesteenweg 233, 1120 Neder-over-Heembeek