Profel Overpelt

Collega kom eens kijken

Schrijf je in
Tijdstip Programma Spreker(s)
17.30u Ontvangst
18.00u Inleiding Prebes
18.05u Voorstelling Profel
18.20u Voorstelling preventiebeleid Profel
18.45u Rondgang
19.15u Vragenronde en netwerking
19.30u Einde

Profel is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in België, minimum één op de tien ramen en deuren in de residentiële markt in ons land worden door Profel gemaakt. Profel is de merknaam van de Profel-holding, die ontstond uit de in 1948 opgerichte firma FAL van de twee broers François en Albert Lauwers. In 1980 kwam het bedrijf onder de leiding van tweede generatie Willy, Myriam, Johan en Paul Lauwers. De Profel Groep overkoepelt een waaier aan productie-eenheden. De business unit Profel Extrusion & Finishing extrudeert, anodiseert en moffelt aluminium profielen. Profel Ramen & Deuren is gespecialiseerd in op maat gemaakt buitenschrijnwerk in pvc, aluminium en hout. Naast de ramen en deuren worden er ook tal van aanvullende producten gemaakt, zoals o.a. garagepoorten, rolluiken en verluchtingssystemen. Profel stelt vandaag meer dan 1.000 mensen te werk in Overpelt, Achel, Nederland (Eersel) en Frankrijk (Ercuis). Sinds 2014 staat het bedrijf onder leiding van CEO Wim Van Den Bossche.

Expeditieafdeling

Tijdens deze 'collega kom eens kijken' brengen we een bezoek aan de productie- en expeditieafdeling. Op de expeditieafdeling zien we hoe de afgewerkte producten naar de laadkoer gebracht worden en hoe de vrachtwagens geladen worden. 

Programma

17.30 Ontvangst
18.00 Inleiding Prebes
18.05 Voorstelling Profel
18.20 Voorstelling preventiebeleid Profel
18.45 Rondgang
19.15 Vragenronde en netwerking
19.30 Einde
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

We zijn met 0 deelnemers!

Er zijn momenteel 29 deelnemers, waarvan 28 worden getoond.
Er zijn 21 plaatsen beschikbaar.

Naam Bedrijf Stad/gemeente

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … moeten een aantal bijscholingen volgen per jaar. Wij bieden je verschillende bijscholingsmogelijkheden aan: de Prenne's, opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

Profel Training Center

Europalaan 39a, 3900 Overpelt