Je drukwerk versturen

Verstuur jouw promotie of campagne doelgericht naar preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Als je graag specifiek naar een bepaalde Vlaamse provincie en/of sector stuurt, maken we dit mogelijk voor jou. We zorgen ervoor dat je drukwerk terecht komt bij jouw doelpubliek!

Vraag je offerte aan

Voor meer info over de kostprijs, vraag je vooraf een prijsofferte aan via stefan@prebes.be. De totale kostprijs (mailhandling, gebruik adressen en portkosten) is afhankelijk van het formaat, gewicht en het finale aantal van je drukwerk. Om je een idee te geven: indien je gebruik maakt van het volledige ledenbestand, dan bevat dit meer dan 7.000 adressen. Pas na instemming van de offerte en na goedkeuring door Prebes, kan je het materiaal laten drukken en aanleveren. De postzending kan binnen de 3 dagen na levering plaatsvinden.

Vraag je offerte aan door een mailtje te sturen naar stefan@prebes.be met volgende gegevens:

 • Formaat van het drukwerk
 • Gewicht van het drukwerk
 • Aantal provincies en/of welke sectoren die je wil aanspreken
 • Inhoud van het drukwerk in bijlage

Adressenbestand

Om de kostprijs te berekenen voor het gebruik van het adressenbestand, mag je tellen op 0,50€/adres, dit vanaf 1.000 stuks. De totaalprijs voor gebruik van de adressen dus afhankelijk van je selectie. Indien je een selectie zou maken van uiteindelijk minder dan 1.000 leden, geldt er een prijs van 1€/adres. Een specifieke zending naar een door jou gekozen sector en/of provincie is ook mogelijk. Alle adressen blijven in ons beheer en worden niet vrijgegeven. Deze prijs is dus zonder de mailhandling- en portkosten. 

Aanleveren

 • Lege omslagen (bedrukt met je Belgisch afzendadres en logo) worden aangeleverd door ons mailcenter en zitten inbegrepen in de offerteprijs
 • Het drukwerk afzonderlijk en al dan niet geplooid volgens onderstaande voorwaarden
  • A4 brieven ongeplooid aanleveren
  • Alle andere formaten plooien naar formaat omslag
 • Geen enkele verwijzing naar Prebes op het drukwerk

Deadline

Voor het verzendingsklaar maken van het aangeleverde drukwerk mag je 3 werkdagen tellen.

Heb je een vraag?

Contacteer Stefan via stefan@prebes.be voor alle vragen in verband met het versturen van drukwerk.