Prebes webinar sponsoren

Prebes organiseert jaarlijks een aantal drukbezochte webinars over diverse onderwerpen met betrekking tot welzijn en preventie op het werk. Je kan binnenkort als bedrijf je naam koppelen aan het thema naar keuze. Op dit moment liggen de onderwerpen en data van de webinars nog niet vast, maar je kan hieronder wel al bekijken wat de sponsormogelijkheden zullen worden.

Webinar sponsoren Prijs (excl. btw)

OPZET

  • Voor aanvang van de webinar word je korte promovideo getoond aan je doelgroep. Deze promovideo kan niet weggeklikt/doorgespoeld worden.
  • Visibiliteit in de mailcampagne naar leden/deelnemers via je logo en doorklik naar je website.
  • Voor iedere webinar is er exclusiviteit voor max. 1 sponsor (of een partnership tussen verschillende partijen onderling). Vol = vol!
  • De deelnemers aan deze webinar(s) vinken GDPR-proof aan of ze commerciële sponsorinfo wensen te ontvangen per mail. Zoja, dan worden deze e-mailadressen aan jou bezorgd voor verdere opvolging.

BEREIK

  • 11.000 contacten die via de mailcampagne geïnformeerd worden over de webinars.
  • Bij eerdere georganiseerde webinars waren er telkens gemiddeld 502 deelnemers.
€1.200* / webinar

* of € 1.500 voor een partnership op maat tussen verschillende sponsors onderling.

Hoe kandidaat stellen?

Van zodra de webinars data en onderwerpen bekend zijn, zal dit gecommuiniceerd worden. Hierna kan je een e-mail sturen naar stefan@prebes.be met de mogelijke webinar(s) waarin je interesse toont om te sponsoren. Wij beslissen dan op basis van een aantal criteria of dit kan gekoppeld worden aan jouw bedrijf.