Handboek - Welzijn op het Werk (2017)

Het Veiligheidsinstituut lanceert een nieuwe editie van ‘Welzijn op het werk’. Het boek bestaat uit 44 brochures waarvan er 9 volledig herwerkt werden (zowel inhoudelijk als layoutmatig) en dit in samenwerking met CoBePrev. Binnenkort publiceert het Staatsblad de nieuwe ‘Codex over het Welzijn op het Werk’. De nieuwe editie van het handboek ‘Welzijn op het werk’ zal steeds verwijzen naar de nieuwe wetgeving.

Preventieadviseur van de toekomst

Centraal bij de herwerking staat de multidisciplinaire preventieadviseur van de toekomst, die op het vlak van elke welzijnsdiscipline mee kan werken met de specialist. Als je met preventie bezig bent, blijft het handboek hét standaard naslagwerk over preventiebeleid, met een schat aan informatie en praktische tips voor preventiemaatregelen. 

Korting

Als je lid bent van Prebes, of een andere vereniging die behoort tot CoBePrev, kan je het boek bestellen aan het voordeeltarief van € 170 (+ € 8 verzendingskosten) i.p.v. € 189 (+ € 8 verzendingskosten)*.

*Het voordeeltarief is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Een inhoudsopgave en samenvatting van de nieuwigheden in uitgave 2017 vind je in dit overzicht

Facturatiegegevens