Adverteren in digitale nieuwsbrief

Prebes verstuurt om de 2 weken een digitale nieuwsbrief naar 11.000 contacten. Met een standaard open rate van 35% scoort deze zeer goed. Vanaf midden 2021 kan je voortaan hierin ook digitaal adverteren door een eigen webinar, event, product, dienst, nieuwtje of opleiding te promoten.

Om de positie van de geponsorde content te bekijken, kan deze nieuwsbrief je een idee geven. In combinatie met de printscreen hiernaast. Achter de blauwe onderlijnde tekst, komt een link naar je website.

Adverteren digitale nieuwsbrief Prijs (excl. btw)

OPZET

  • Lever een korte tekst of nieuwsitem aan met maximaal 120 tekens (incl. spaties) voor onder de rubriek ‘gesponsorde content’.
  • Dit kan gaan over een eigen webinar, event, product, dienst, nieuwtje of opleiding.
  • Geadresseerden kunnen doorklikken naar je eigen website voor meer gedetailleerde info.
  • In iedere nieuwsbrief is er exclusiviteit voor max. 2 adverteerders. Vol = vol.
  • Deze content wordt ook gedeeld via onze social media.
  • Indien het gaat om een activiteit/opleiding/event wordt dit ook geplaatst onder de rubriek ‘externe activiteiten’ op onze website. Enkel in de maand van de verschijning van de nieuwsbrief.

BEREIK

  • 11.000 contacten die de nieuwsbrief ontvangen (open rate 35%).
  • ~ 6.000 via sociale media (zie hieronder).

€800 / editie*

 

* Reserveer je meteen voor 2 opeenvolgende edities (2 edities in dezelfde maand) of voor 2 opeenvolgende maanden (1 editie per maand), dan is de voordeelprijs €1.500 voor beide samen (ipv 800€ voor elk).

* In de maanden juli en augustus vermindert de frequentie van nieuwsbrieven en is de standaardprijs € 800 voor beide zomermaanden samen.

Sociale media volgers

Kanaal Volgers
Facebook 1.438
LinkedIn 3.748
Twitter 759

Hoe kandidaat stellen? 

Stuur een e-mail naar stefan@prebes.be met je mogelijke voorstel/content en de voorkeur van publicatiemaand. Wij beslissen dan op basis van een aantal criteria of dit kan gepubliceerd worden. 

Aanleverdeadline?

De aanleverdeadline van je content is telkens minstens 1 week voor verzending van de desbetreffende nieuwsbrief. Er wordt een nieuwsbrief verstuurd tijdens de eerste 2 weken van iedere maand en eentje tijdens de laatste 2 weken van iedere maand (behalve in zomerperiode), maar de exacte publicatiedatum kan variëren.