Dit zijn de covid maatregelen op Prenne 60!

Kom jij naar de Prenne in Sint-Truiden op 09/12/2021? Of ben je nog van plan jezelf in te schrijven? Super! Dit moet je weten over de coronamaatregelen die we toepassen.

Coronamaatregelen* op Prenne 60

  1. Gelieve je mondmasker aan te doen voor je het gebouw binnenkomt.
  2. We scannen je Covid certificaat en laten enkel de mensen toe die het bewijs kunnen leveren van volledige vaccinatie (inclusief de incubatietijd), genezing of een recent negatief test resultaat (lees hieronder verder).
  3. Het mondmasker mag afgedaan worden bij het eten en drinken.
  4. In de zalen van de opleidingssessies is er voldoende afstand voorzien tussen de stoelen. Blijf hier ook je mondmasker dragen (met uitzondering voor de spreker).
  5. Er is voldoende desinfecterende handgel in het gebouw.

*We baseren ons op de huidige regelgeving. Bij eventuele wijzigingen, communiceren we hier tijdig over.

Ziek of symptomen?

Voel je je op de dag van de Prenne ziek en/of heb je op de dag zelf één of meerdere symptomen? Dan verzoeken we met aandrang om thuis te blijven. Wij hopen dat het op deze manier een veilige Prenne wordt voor iedereen.

Covid certificaat

Om het veilig voor iedereen te houden, zullen we iedereen aan de ingang vragen om het Covid certificaat te tonen. Deze zullen we scannen. Concreet betekent dit dat we enkel mensen zullen toelaten die het bewijs kunnen leveren van volledige vaccinatie (inclusief de incubatietijd), genezing of een recent negatief test resultaat.

Wat de testen betreft is het van belang om te weten dat het niet gaat over een zelftest die je zelf zou uitgevoerd hebben. Het gaat over een PCR of antigeentest (uitgevoerd door de apotheker). Recent betekent in dit geval dat de PCR ten vroegste van 07/12/2021 (of later) mag dateren, de antigeentest mag ten vroegste van 08/12/2021 dateren.   

Meer informatie?