Microlearning: verplaatsen in de zorg

Heel wat zorgverleners in je organisatie kampen mogelijk met nek-, schouder- en rugklachten omdat ze patiënten vaak moeten verplaatsen én vallen hierdoor uit. Naast de persoonlijke gevolgen voor je medewerkers, heeft dit ook grote financiële en organisatorische gevolgen voor jouw organisatie. Zéker in tijden waarin talenten schaars zijn.

Korte digitale leermomenten met maximale impact

In samenwerking met Escala en Liantis biedt Prebes je een microlearning aan rond het verplaatsen van mensen in de zorg. Naast maatregelen zoals goede hulpmiddelen en een uitgebouwd ergonomiebeleid, kunnen deze innovatieve, korte leermomenten een grote impact hebben op jouw medewerkers én organisatie, zonder veel tijdverlies.

Deze microlearning biedt je medewerkers korte inhoudelijke prikkels aan waar en wanneer dat voor hen uitkomt. Onze tool houdt per deelnemer het persoonlijke leerpad bij en zorgt voor regelmatige herhaling waardoor de opgedane kennis beter bijblijft.

5 onderdelen

De microlearning rond 'verplaatsen in de zorg' bestaat uit 5 topics. Elke topic bestaat vervolgens uit verschillende leermomenten waarin foto’s, filmpjes, quizvragen, … verwerkt zijn. Zo worden het interactieve en uitdagende infomomenten!