Nieuwe bestuursleden Prebes West-Vlaanderen

  • 29/09/2022

Twee regionale besturen van Prebes West-Vlaanderen, regio Noord & regio West, werden recent versterkt met nieuw bloed.

Bij Prebes regio West verwelkomen we Dirk Jonckheere, preventieadviseur en technisch diensthoofd bij het Koningin Elisabeth Instituut in Oostduinkerke, een revalidatieziekenhuis met ‘zicht op zee’ waar we enkele jaren terug met Prebes op bezoek waren voor een studiemoment in combinatie met een netwerkmoment bij de garnaalvissers te paard.

De trend van vrouwelijke bestuursleden bij regio Noord zet zich verder met Melissa De Meyere als meest recente aanwinst. Melissa, ’Lies voor de vrienden’, is preventieadviseur bij de lokale politie Oostende en zette dit jaar haar eerste stappen als bestuurslid met de organisatie van de studieavond  bij chemisch bedrijf Proviron.

Marc Samaey is preventieadviseur bij bouwbedrijf Van Huele te Oostende en is al vele jaren actief deelnemer aan regionale & provinciale Prebes activiteiten. In 2019 werd door regio Noord binnen zijn bedrijf een thema avond georganiseerd rond veiligheidsbeleid in het bouwbedrijf gebaseerd op VCA, het stokpaardje van Marc.

Regio West diende door de wissel van provinciaal voorzitter op zoek te gaan naar een nieuwe regio voorzitter. Carlo Dumon, HSEE coördinator bij McBride Ieper, producent van schoonmaakproducten, werd bereid gevonden deze functie (voor de 2de maal) op zich te nemen.

Bedankt voor jullie engagement!

Meer informatie

👉 Ontdek de provinciale besturen van Prebes