Bevraging ivm gebruikersinstructies (instructies en gegevens van de fabrikant) voor PBM

  • 21/06/2024

Gebruiksaanwijzingen zijn essentieel voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en moeten bij elk product worden geleverd. De European Safety Federation (ESF ivzw), waar Febelsafe deel van uitmaakt, wil graag inzicht krijgen in de behoeften en het gedrag van gebruikers van PBM's met betrekking tot deze instructies en organiseert een korte bevraging.

Gebruiksaanwijzingen: digitaal of niet?

Het formaat waarin gebruiksaanwijzigen voor PBM's worden verstrekt is niet noodzakelijkerwijs gedrukt, maar kan ook digitaal zijn. Ook voor PBM-leveranciers is duurzaamheid belangrijk. Het verstrekken van digitale instructies is een van de vele stappen in de richting van het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Daarom wil de European Safety Federation (ESF ivzw) graag inzicht krijgen in de behoeften en het gedrag van gebruikers van PBM's met betrekking tot deze instructies. Er werd een korte enquête opgesteld (maximaal 5 minuten voor een tiental meerkeuzevragen) beschikbaar in 26 talen. Een samenvatting van de resultaten wordt na de zomervakantie openbaar gemaakt.

Meer informatie en deelnemen

Bron: FEBELSAFE