Commercieel aanbod 2022

Ontvang updates in de toekomst digitaal en laat je gegevens achter. Reserveren kan enkel online, waar je na bestelling een automatische bevestigingsmail ontvangt.

Veiligheidsnieuws is hét vakblad voor preventieadviseurs. Het bevat artikels, praktijkcases, nieuwe trends, onderzoeken … Het verschijnt 4 maal per jaar in maart, juni, september en december met steeds een oplage van meer dan 7.000 exemplaren (print en online). Elke editie (80 pagina's) biedt ruimte voor maximaal 28 advertentiepagina's. Alle Veiligheidsnieuws uitgaven staan ook digitaal ter beschikking voor onze leden.
Wil je jouw (nieuwe) producten of diensten voorstellen op hét netwerkevement voor preventieadviseurs? Dan moet je op de Prenne zijn! Het wordt 4 maal per jaar georganiseerd en heeft gemiddeld 900 deelnemers per editie. De Prenne wisselt elke editie van provincie. Er is een opleiding- en beursgedeelte. Het beursgedeelte, de Commercial corner, varieert tussen de 60 en 100 standen (afhankelijk van de locatie). Je hebt als standhouder op de Prenne keuze uit 3 verschillende pakketten.
Prebes verstuurt om de 2 weken een digitale nieuwsbrief naar 11.000 contacten. Met een standaard open rate van 35% scoort deze zeer goed. Je kan hierin digitaal adverteren door een eigen webinar, event, product, dienst, nieuwtje of opleiding te promoten.
Prebes organiseert jaarlijks een aantal drukbezochte webinars over diverse onderwerpen met betrekking tot welzijn en preventie op het werk. Je kan binnenkort als bedrijf je naam koppelen aan het thema naar keuze.
Verstuur jouw promotie of campagne doelgericht naar preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Als je graag specifiek naar een bepaalde Vlaamse provincie en/of sector stuurt, maken we dit mogelijk voor jou. We zorgen ervoor dat je drukwerk terecht komt bij jouw doelpubliek!
Krijg meer reacties op je vacature door deze via onze website en mailing te verspreiden! Elke donderdag wordt onze Vacatureflash verstuurd naar meer dan 9000 preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Je aanvraag wordt snel opgevolgd door ons. Indien het nodig is om de vacature direct online te plaatsen, en niet te wachten tot de mailing, is dit geen probleem. Er is ook de mogelijkheid om je vacature te verspreiden via onze social media kanalen.