Commercieel aanbod 2024

Ontvang updates in de toekomst digitaal en laat je gegevens achter. Reserveren kan enkel online, waar je na bestelling een automatische bevestigingsmail ontvangt.

Momenteel zijn de commerciële opties voor 2024 (print adverteren in Veiligheidsnieuws, standplaats tijdens de Prenne's en digitaal adverteren in de nieuwsbrief) reeds volzet. Vacatures indienen voor de vacatureflash blijft wel nog doorlopen! Nu wordt er gewerkt aan het commerciële aanbod voor 2025. Dit zal in de maand juni bekend gemaakt worden. Online reserveren voor 2025 is vanaf dan mogelijk.

Voor meer info kan je mailen naar stefan@prebes.be.

Krijg meer reacties op je vacature door deze via onze website en mailing te verspreiden! Elke donderdag wordt onze Vacatureflash verstuurd naar meer dan 9.500 preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Je aanvraag wordt snel opgevolgd door ons. Indien het nodig is om de vacature direct online te plaatsen, en niet te wachten tot de mailing, is dit geen probleem. Er is ook de mogelijkheid om je vacature te verspreiden via onze social media kanalen.