Nieuwe websites van besafe en NAR

  • 19/09/2022

Websites aangepast

Recent werden de websites van besafe en de NAR aangepast.

Op besafe kan nu in 9 thematische clusters waarvan één over veiligheidsberoepen makkelijker informatie gevonden worden. Tegelijkertijd maakte de nieuwe website gebruik om “Al één jaar Wederzijds Respect!” in de kijker te plaatsen. De

De NAR wijzigde de website ter gelegenheid van zijn zeventigjarig bestaan.

Dit betekent dat verwijzingen naar artikels in oude berichtgeving naar deze websites nu de code “404” of “broken” aangeven. 

Modules Prenne

  • Het vinden van de juiste informatiebronnen om dan een deskundig advies te geven, is één van de taken van de preventieadviseur. Dit komt zowel aan bod in de opleidingen tot preventieadviseur als in de bijscholing. Op de Prenne van 22 september 2022 in St-Truiden was er een module over beswic, waar je uitleg kreeg over de vele thema’s op beswic (inclusief updates van broken links) gegeven door Danny De Baere van de FOD WASO. 
     
  • Daarnaast kon je er een module volgen over (cyber)security "Hoe zet ik de wettelijke bepalingen om in de praktijk?" gegeven door Peter Geelen van CyberMinute

Interesse in de komende Prenne? Binnenkort vind je het programma van Prenne 64 online!