Wat is Prenne

Wat

Prenne is de ontmoetingsplaats waar preventieadviseurs 4 maal per jaar kunnen bijscholen, elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en contacten leggen.

Programma

Stel zelf je dag samen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Iedereen die lid is van Prebes kan deelnemen aan een Prenne.

Commercial corner

Naast de sessies kan je een bezoek brengen aan de commercial corner, het trefpunt om kennis te maken met de nieuwste producten en diensten uit de veiligheidsmarkt.

Locatie

Prebes zorgt voor haar leden. De Prenne wordt telkens in een andere provincie georganiseerd, zo kan je zeker eens per jaar naar een Prenne. Mis je er één, geen nood, er is altijd de mogelijkheid de presentaties na te bestellen.

Kostprijs

Één Prenne sessie (45 min) kost €25. De sessies die over 2 modules lopen (90min), bedragen €50. Tijdens elke Prenne zijn er ook enkele gratis sessies. Er zijn ook een aantal bijkomende opties; zo kan je kiezen voor een ontbijt (€25), lunch (€50) en/of alle digitale teksten (€50). De all-in prijs is €249 en omvat de 7 modules, ontbijt, lunch & alle digitale teksten.