100ste document op Wikiprebia

  • 17/12/2012

Alle documenten en veiligheidsinstructiekaarten op Wikiprebia zijn gemakkelijk te downloaden voor de Prebes leden. Je hoeft je enkel op de website aan te melden (www.prebes.be), te beschikken over een gebruikersnaam en paswoord en een aantal stappen te doorlopen. Leden die nog niet over een gebruikersnaam en paswoord beschikken, kunnen die opvragen bij het coördinatiecentrum (info@prebes.be).

Eén van de mogelijkheden om snel een document te vinden:

  1. Je gaat naar de website www.prebes.be
  2. Onderaan de homepage Wikiprebia aanklikken
  3. Je meldt je aan door het ingeven van je gebruikersnaam en paswoord
  4. Bij de rubriek “Prebes artikels” klik je “Prebes West-Vlaanderen Werkgroep Documenten” aan. Zo kom je bij de alfabetische lijst waar je gemakkelijk het gewenste document terugvindt. Je kan ook het zoekvenster door middel van de snel toets “ctrl +f” gebruiken om een gewenst document terug te vinden.

Alle documenten van de werkgroep “Prebes West – Vlaanderen – Werkgroep Documenten” zijn beschikbaar in “pdf” formaat en als “word” document. Het “word” bestandstype maakt het aanpassen van de documenten volgens eigen oordeel, naar de situatie in eigen bedrijf, eenvoudig.

De werkgroepleden

Filiep Coucke, Charles Demeyere, Guy D’Hoossche, Frank Goeminne, Willy Schoutteten, Ronny Smismans, Francis Vanhauwaert.

De leden van de werkgroep zijn vastberaden op de ingeslagen weg verder te gaan om praktische en grondig uitgewerkte documenten en veiligheidsinstructiekaarten ter beschikking te stellen van de Prebes leden.