Meer dan 150 VIK's op Wikiprebia

  • 08/10/2014

De nieuwe website hebben jullie waarschijnlijk al gezien, maar hebben jullie al gelet op de banner van de Werkgroep Documenten die automatisch verschijnt bij het openen van de website? Ja? Klik dan even op de banner en je wordt, na je aangemeld te hebben, automatisch geleid naar de pagina waar je nu al meer dan 150 VIK’s zo maar kunt downloaden. Zeker doen!

Verder zijn nog verschillende mogelijkheden om de op Wikiprebia geplaatste VIK’s en DOC’s te raadplegen en te downloaden. Eén van deze mogelijkheden is:

  1. Je opent www.prebes.be
  2. Je meldt je aan op de Prebes homepagina met je gebruikersnaam en wachtwoord (icoon rechts boven). Ben je je login gegevens vergeten neem contact op met het Prebes coördinatiecentrum (www.prebes.be).
  3. Op de pagina “Mijn Prebes” open je “Wikiprebia”.
  4. Op de “Wikiprebia Hoofdpagina” onder “Nuttige documenten” (rechts onder), klik je “Prebes Werkgroep Documenten (praktische documenten en veiligheidsinstructiekaarten)” aan en je komt op de pagina “Prebes Werkgroep Documenten” waar je alle VIK’s en DOC’s kunt openen en downloaden (in pdf en word).

We wensen jullie veel “VIK”-genot.