Hoe Fit ben jij in je Hoofd?

Werd jij al geconfronteerd met moeilijkheden of tegenslag? Verlies van je job, een echtscheiding, een zieke partner, … Wij hebben allemaal wel eens tegenslag. Sommige mensen gaan hier echter beter mee om dan anderen. Dat heeft te maken met je veerkracht.

‘Fit in je Hoofd, Goed in je Vel' is een website die je hiermee op weg helpt. 

Tien zorgvuldig uitgewerkte stappen kunnen je inspireren tot een gelukkiger en gezonder leven. Ze vormen de rode draad doorheen de Fit in je Hoofd-website. Van 'vind jezelf oké', 'probeer eens iets nieuws' tot 'gun jezelf rust’: elk van de 10 stappen bevatten informatie en opdrachten om je te helpen je goed in jou vel te voelen en stevig in het leven te staan.

Creëer je eigen online werkplek en ga aan de slag met je veerkracht! Je krijgt advies op maat gedurende het hele proces. Daarnaast is er een mobiele app waarmee je aan de hand van opdrachten en tips je positieve levenshouding aansterkt. En dat helemaal gratis! Dit alles maakt het een uniek concept. Ben je 16+ en benieuwd? Of graag weten hoe het met je veerkracht is gesteld? Neem een kijkje op www.fitinjehoofd.be of download de app via…