Mini-conclaaf Prebes West-Vlaanderen

  • 14/06/2016

Naar jaarlijkse traditie werd er door de provinciale bestuursleden met spanning uitgekeken naar het bestuurdersconclaaf. En zeker voor mij als kersvers voorzitter van Prebes West-Vlaanderen was dit niet anders.

Nieuwe uitdagingen

Tijdens het Mini-Conclaaf proberen we de nieuwe uitdagingen voor onze provinciale werking zo goed mogelijk in te schatten en hierop maximaal te anticiperen. Dit jaar hebben we ons op zaterdag 4 juni centraal in de provincie een namiddag van de bewoonde wereld afgezonderd.

1500ste lid?

Zeker het vermelden waard is dat de groei van het ledenbestand jaar na jaar een constante blijft in West Vlaanderen. We hopen dan ook om door continue kwaliteitsborging en -verhoging dit verder te blijven aanhouden om in 2017 het 1500ste lid te kunnen verwelkomen. 

Opleidingsmomenten

Belangeloos werken we als bestuur iedere dag om onze leden waard te blijven en iedereen zo goed mogelijk te dienen en bedienen met interessante opleidingsmomenten. Telkens opnieuw blijkt uit de evaluaties ook het enorme belang van de netwerkmomenten en dat willen we verder maximaal gebruiken om jullie kennis te laten delen en mekaar van een antwoord te dienen op jullie noden in het werkveld.

Nieuwe activiteiten

De regionale besturen engageren zich steeds opnieuw om een mooi programma samen te stellen. Ook voor het najaar zijn er nog heel wat activiteiten gepland wat je in een oogopslag kunt nagaan in de kalender op deze website.  

Voorzitterswissel

In Regio Centrum is onlangs een voorzitterwissel doorgevoerd. David De Beuselinck - Safety Director Plopsa Group – neemt de fakkel over van Hilde Donck. Samen met de andere bestuursleden wil hij er opnieuw een lap op geven en zich inzetten voor een doorstart met boeiende bijscholingssessies. Bij deze gelegenheid dank aan Hilde voor de jaren inzet en toewijding over Regio Centrum.

Ik wens jullie, alle West-Vlaamse leden maar ook de trouwe deelnemers aan onze activiteiten uit andere provincies, succes bij jullie verdere uitdagingen, een toffe deugddoende vakantie en tot binnenkort op een Prebes activiteit.

Bart D’Hondt
Voorzitter Prebes West-Vlaanderen