24 november: Situationeel leidinggeven in Veiligheid

  • 04/11/2016

Ben je leidinggevende en wens je een degelijk veiligheidsgedrag of ben je preventieadviseur en staat je voor de queeste om het veiligheidsniveau binnen uw organisatie naar omhoog te brengen, dan ben je vast op zoek naar een gepaste aanpak. 

Ieder veiligheidsniveau gaat gepaard met een bepaalde veiligheidscultuur en daarmee samenhangend een veiligheidsgedrag. De stijl waarmee je de gang van zaken probeert te optimaliseren, is dus afhankelijk van vele omstandigheden (organisatie, afdeling, opleiding …). Het gaat niet op om bij hoger opgeleide veiligheidsdeskundigen een aanpak te installeren van zeer directe veiligheidsinstructies en van niet-veiligheidsgeschoolde medewerkers te verlangen dat ze voor zichzelf kunnen zorgen zonder enige vorm van begeleiding. 

Door de juiste stijl op het juiste moment in de organisatie toe te passen, haal je het beste resultaat. Natuurlijk als alle basisvoorwaarden voor een veiligheidscultuur aanwezig zijn. Deze voordracht zal u een eerste inzicht geven in het situationeel leidinggeven gekoppeld aan de veiligheidsmaturiteit van een organisatie. 

Schrijf je snel in want bij 50 deelnemers sluiten we af!

En ja, voor deze mooie voordracht stellen Willy en Mariejanne (van de groep Willy Naessens) hun fantastische infrastructuur ter beschikking.

Schrijf je hier in