West-Vlaanderen in cijfers

  • 16/01/2017

Beste Prebes leden,

Eind 2016 hebben we nationaal de kaap van 6100 leden overschreden. Daarvan 1550 die op vandaag groeien & bloeien op onze West-Vlaamse grond en bediend worden door onze provinciale & regionale besturen. In 2016 hebben we meer dan 100 nieuwe leden mogen verwelkomen in onze provincie. We hopen dat ook u uw gading hebt gevonden op een van de 25 studiemomenten die binnen onze provincie werden georganiseerd.

Het is duidelijk dat de mond-tot-mond reclame die u maakt voor onze werking nog steeds nieuwe preventieadviseurs blijft aantrekken. U zal het met mij eens zijn dat ‘sterkte in aantal’, Prebes als vakvereniging een sterkere positie bezorgt in de verdediging van eenieders belangen binnen de preventiewereld.

Onze werkgroep documenten heeft zich vorig jaar in het zweet gewerkt wat resulteerde in meer dan 218 documenten die momenteel ter beschikking staan voor u en uw medewerkers.

Ik wil daarom alle West-Vlaamse bestuurders en alle medewerkers van het Prebes coördinatiecentrum bedanken voor hun inzet.

Ook in 2017 vliegen we er met evenveel goesting opnieuw in en daar zijn we al een paar uitdagingen voor aangegaan. Onze doelstellingen doen we met plezier uit de doeken op 24 januari tijdens het door u ondertussen gekende en jaar na jaar sterk gewaardeerd Nieuwjaarsforum.

Ik zie er naar uit u daar te mogen ontmoeten!

Bart D’Hondt, voorzitter Prebes West-Vlaanderen