EHBO, de pleister voorbij

  • 16/02/2018

Het Comité West-Vlaanderen voor de Bevordering van de Arbeid en Prebes heet iedereen welkom op hun volgende studiedag die doorgaat op maandag 23 april 2018

EHBO, Eerste Hulp Bij Ongevallen, een thematiek die ons allen bekend is. Maar is dit wel zo, is EHBO in jouw organisatie correct uitgebouwd? Is jouw organisatie goed voorbereid zodat slachtoffers meteen de nodige hulp kunnen krijgen? Een medewerker die onwel wordt, een ongeluk,... het is snel gebeurd! Zou je graag jouw EHBO reanimeren, maar weet je niet hoe? Hierop en uiteraard op nog meer vragen bieden wij een antwoord tijdens de studiedag EHBO, de pleister voorbij.

EHBO is een zeer dankbaar onderwerp waarvoor we een volledige dag hebben ingepland. Het voormiddag-programma leert ons haarfijn de wettelijke context kennen, brengt ons inzichten bij in het uitvoeren van een risicoanalyse en laat ons kennismaken met praktische uitwerkingen bij collega’s uit diverse sectoren. Na de middag focussen we op enkele andere thema’s binnen het EHBO-domein. Enerzijds is er aandacht voor het luik van de nazorg en de psychologische impact na een EHBO interventie. We staan anderzijds ook stil bij de AED, om te eindigen met een vooruitblik op volledig nieuwe materie in het kader van EHBO bij psychosociale problemen.

Je merkt het, dit is een totaalprogramma dat je niet alleen zal toelaten jouw huidige EHBO organisatie te verbeteren, maar dat je tevens zicht geeft op wat er in de toekomst nog verwacht wordt.

We kunnen je verder maar één raad geven: schrijf je tijdig in voor deze boeiende studiedag!

Meer informatie.