Surfen op successen

  • 13/03/2018

Prebes West-Vlaanderen en SBM-Syntra organiseren hun 5e studienamiddag voor en door preventieadviseurs op donderdag 13 september 2018 in Kortrijk. Waag je kans op dit unieke forum en verrijk de aanwezige preventieadviseurs met jouw ervaring!

Succesverhaal

Heb jij als preventieadviseur binnen jouw bedrijf of organisatie een succesvol project gerealiseerd? Wil je jouw collega preventieadviseurs laten kennismaken met iets waar je terecht trots op bent? En zie je het zitten om jouw verborgen presentatietalenten boven te halen? Dan laten we jou op 13 september graag aan het woord. Het hoeft niet megagroot of overweldigend te zijn, maar we rekenen wel op een positief verhaal.

Afbakening

Het thema moet passen binnen de gekende welzijnsdomeinen. Zowel technische, organisatorische als psychosociale ‘goede praktijken’ komen in aanmerking. Binnen een tijdspanne van 15 à 25 min. stel je jouw project voor tijdens de studienamiddag. Je maakt hiervoor gebruik van een presentatie, didactisch materiaal, foto’s, filmpje … en krijgt de volle vrijheid om jouw beste creatieve beentje voor te zetten.

Wat staat je te doen?

Maak een bondige omschrijving van het project op een A4-tje. Stuur dit samen met jouw contactgegevens uiterlijk tegen maandag 30 april naar koen.sohier@skynet.be. Daarna hoor je opnieuw van ons!

Wat zit er in voor jou?

De aanwezige deelnemers kiezen samen het project dat hen het meest bekoort. Voor de winnaar ligt er een arrangement voor 2 personen klaar ter waarde van 250€. Elke geselecteerde inzending is sowieso goed voor een waardevolle attentie. 

We willen je nu al bedanken voor je inzet!