Woodwize lanceert toolkit psychosociaal welzijn op het werk

Woodwize lanceert een toolkit voor psychosociaal welzijn op het werk in de houtsector, waarbij je stap voor stap begeleid wordt om concrete stappen te zetten naar een psychosociaal gezonde werkomgeving. 

Nieuwe toolkit

Ontdek de toolkit voor psychosociaal welzijn op het werk en laat je stap voor stap begeleiden om concrete stappen te zetten naar een gezonde werkomgeving. Start vandaag nog en doorloop zorgvuldig alle stappen:

  • Een quickscan Welzijn
  • Ondersteunend materiaal voor sensibilisering
  • Eerstelijnsadviezen voor bedrijfsleiders
  • Leidraad voor welzijnsgesprekken
  • Set van gesprekskaartjes
  • Inspirerende tips voor medewerkers
  • Gedragscode
  • Opleidingsaanbod leiding geven
  • Databank met tools voor psychosociaal welzijn

Doel van het project

PrePS in Wood is een initiatief van Woodwize dat in 2022 werd gelanceerd onder leiding van Vice-eersteminister en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne. Het doel van dit project is meer bewustzijn creëren en ondersteuning bieden voor het psychosociaal welzijn van medewerkers, leidinggevenden en bedrijfsleiders in de houtsectoren.

Meer informatie