Nieuwjaarsfora: overzicht regelgeving: nog enkele plaatsen vrij

Naar goede gewoonte organiseert Prebes in de maand januari in enkele Vlaamse provincies nieuwjaarsfora. Ideaal als bijscholing en netwerking voor een preventieadviseur met als afsluiter een netwerkreceptie.

Provincie Oost-Vlaanderen en Limburg

Het forum in West-Vlaanderen op 23 januari 2024 is volboekt. Maar op het forum van Limburg op 25 januari 2024 in het provinciehuis in Hasselt en dit van Oost-Vlaanderen op 26 januari 2024 in het PAC Zuid in Gent zijn nog plaatsen vrij:

  • In Hasselt spreekt Pieter de Munck over o.a. doorwerkende Europese regelgeving. Rosanne Volckaert, Christel Swinnen, Erik Remels en Aart Van de Broek nemen elk enkele welzijnsdomeinen voor hun rekening.
  • In Gent spreekt de gouverneur Carina Van Cauter van Oost-Vlaanderen over noodplanning en Danny De Baere van de FOD WASO brengt het overzicht van de regelgeving. Als afsluiter zal hij ook updates van BeSWIC voorstellen en uiteraard zal de top-10 van meest gelezen artikels aan bod komen. 

Ook tijdens de lentedrink in Antwerpen krijg je een update, gevolgd door een fijn netwerkmoment. Schrijf hiervoor 19 april 2024 alvast in je agenda (meer informatie volgt nog).

👉 Check de activiteitenkalender

Bijscholing op Prenne

Naast activiteiten op de activiteitenkalender kan je als preventieadviseur in het kader van bijscholing ook de 3-maandelijkse Prenne volgens, telkens in een andere Vlaamse provincie.

Meer informatie